To je to što me zanima!

Raspravljali o kompostani: U dvoranu ulazili i kroz prozore

Slična tribina u Brezovici održana je i u prosincu no odaziv je bio slab, no večeras nije bilo mjesta za sve koji su željeli čuti i raspraviti najavljenu gradnju kompostane
Vidi originalni članak

U sjedištu Gradske četvrti Brezovica građani su u utorak navečer u velikom broju prisustvovali na tribini o kompostani koja se treba graditi u okolici Brezovice. Prostorija u kojoj se raspravljalo je bila premalena za sve zainteresirane pa se ulazilo i kroz prozore.

POGLEDAJTE GALERIJU

Slična tribina održana je i u prosincu. Odaziv je tada bio slab, no večeras nije bilo mjesta za sve koji su željeli čuti i raspraviti najavljenu gradnju kompostane.

Naime, sredinom siječnja u Brezovici, gradskoj četvrti na jugu Zagreba, nastala je potpuna pomutnja među mještanima nakon što su na oglasnim pločama osvanuli plakati koji su pozivali na prosvjed protiv gradnje spalionice otpada. Kako je za Večernji list tada pojasnila pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, spalionice na području Brezovice neće biti već će se u Obreščici, na zemljištu između Odranskog Strmca i Starjaka u Brezovici graditi kompostana za zaprimanje biorazgradivog otpada.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kksigurn 08.02.2018.

    Slab odaziv u prosincu jer je ta tribina bila tajna. Nigdje nije bilo poziv stanovnicima da prisustvuju!

  • korisničko ime zauzeto 07.02.2018.

    dođe li do toga ode zagreb i vodocrpilište u 3 pm

  • MaceWindu 07.02.2018.

    Opet se narod bavi glupostima.Strah od svega sto je novo i drugacije je jak kao sto je uvijek bio.Neracionalna paranoja vlada cijelim planetom.Vi bi htjeli "ici" u EU ali ne zelite ici "naprijed" sa njome.Zelite samo pare da bi mogli zivjeti(prezivati) kako ste uvijek zivjeli (prezivali).U otrovu vaseg bolesnog komunizma i nemorala i letargije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare