To je to što me zanima!

Rastrojeni otac bacio bebu staru 15 dana kroz prozor

Beograd: U petak u 5.28 sati u Drnčićevoj se odvijala prava drama. Otac star između 35 i 36 godina doživio je živčani slom. Prevezli su ga u psihijatrijsku bolnicu
Vidi originalni članak

Beba stara oko 15 dana smrtno je nastradala u petak ujutro kada ju je otac uslijed živčanog sloma bacio kroz prozor.

Tragedija se dogodila oko 5.28 sati u Drinčićevoj ulici na Starom gradu u Beogradu, kada je otac djevojčicu bacio s trećeg kata zgrade.

U stanu se odvijala prava drama jer je bilo potrebno nekoliko policijskih patrola kako bi savladalo razjarenog oca prije nego što je prevezen u psihijatrijsku bolnicu.

  - Liječnici su na žalost mogli samo konstatirati smrt djevojčice u 5.55 sati. Otac star između 35 i 36 godina uz policijsku pratnju prebačen je u Psihijatrijsku bolnicu Dr Laza Lazarević - izjavila je glasnogovornica Hitne pomoći dr Nada Macura.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 15.01.2015.

    svakome se desi da pukne ali ako ne možeš izdržati pritisak i imaš osjećaj da bi mogao neš ovak napravit, ma čak i puno bezazlenije stvari tipa ne reagirat na bebin plač pa daj nekome djete, ak treba pozvoni susjedi i reci da više ne možeš, sigurno bi ti masa ljudi pomogla.jutro je uvijek pametnije.ovaj kad dođe k sebi...nebu dobro...

  • LebronPetrovic 10.01.2015.

    Pa Abraham je skoro isto napravio, a on je po Bibliji otac naše vjere. Glasovi ! I sad ti budi tu pametan. Bolesno i jedno i drugo !

  • Mošsimislit 10.01.2015.

    TO je otac??? Nekima svarno treba zabraniti razmnožavanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare