To je to što me zanima!

Rat u Brazilu: Dileri napali policiju i oteli 35 turista

Brazilska policija uhitla je desetoricu teško naoružanih otmičara koji su dva sata držali 35 taoca u luksuznom hotelu u Riju de Jeneiru
Vidi originalni članak

Narkodileri, naoružani automatskim puškama vozeći se u automobilu naišli su na policijsku patrolu u brazilskom Riju de Janeiru. Počela je žestoka paljba, a u razmjeni vatre poginula je jedna žena, a četiri policajca su ranjena. Svjedoci tvrde da je izgledalo kao rat na ulicama jer su gangsteri koristili granate. Dileri s neprobojnim prslucima su pobjegli u obližnji Intercontinental hotel i zarobili 35 ljudi. Policijski specijalci upali su u hotel nakon dva sata i uhitili otmičare. Taoci nisu ozlijeđeni. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • igorskee 22.08.2010.

    SHABAN je tek juce naucio koristiti internet. Takav ima veze sa dilerima cim ih hvali. Policijo, ispitajte vi malo Shabana,,,,

  • igorskee 22.08.2010.

    Ljudi mastaju o Riu De Janeiru, plaze zene guzate i sisate... Ali... Hvala lijepo Brazilu, ja cu ostati ovdje pa makar ratovali opet, ali bar se znalo RAT JE. A u Brazilu ni kriv ni duzan u sred mira mozes poginuti. Daleko im kuca. Balkan je meni BOG.

  • badro delgado 22.08.2010.

    Welcome to BRAZIL--organizator Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. i Olimpijskih igara 2016! tamo koji turist, navijac ne bude opljackan ili ubijen-pravi je sretnik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare