To je to što me zanima!

Sudac izbacio Ratka Mladića: "Samo ti izigravaj tužitelja!"

Suci Haškog tribunala smatraju da je Mladić prekršio zabranu da glasno govori u sudnici. 'Pa ti izigravaš i tužitelja i suca', poručio je Mladić sucu Alphonsu Orieu
Vidi originalni članak

Suci Haškog tribunala u ponedjeljak su uklonile Ratka Mladića iz sudnice s obzirom da je glasno spominjao ime tužitelja Amira Zeca, što je Raspravno vijeće protumačilo kao kršenje zabrane da Mladić glasno govori u sudnici. 

Na kraju prvog dijela iskaza svjedoka obrane Sima Bilbije, sudac Alphons Orie pitao je Mladića je li glasno spomenuo prezime tužitelja Zeca, javlja RTS.

- Jesam rekao 'Zec', ali ima kod nas Zec prezime, pa sam pitao odvjetnika je li... - odgovorio je Mladić, prije nego što ga je Orie prekinuo. 

- Ne daš mi da odgovorim, čovječe - prokomentirao je optuženi Mladić. 

Sudac je potom udaljio Mladića i rekao kako će sudsko vijeće u stanci razmotriti koje posljedice bi Mladić trebao snositi zbog kršenja zabrane, na što je optuženi uzvratio: 'Pa ti izigravaš i tužitelja i suca'.

Orie je potom donio odluku da udalji Mladića iz sudnice do kraja iskaza svjedoka Bilbije. - Ja imam pravo... Orie, samo ti izigravaj tužitelja - rekao je Mladić izlazeći iz sudnice.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • SAINT 02.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 01.12.2014.

    čemu suđenje i taj cirkus hag!takvi se odmah moraju ubijati i cao Ćirko...

  • 01.12.2014.

    Jos malo pa ce biti jos jedan docek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare