To je to što me zanima!

Ravnatelj i domar prijavljeni jer je učeniku gol pao na glavu

Policija je nakon istrage utvrdila da ravnatelj i domar Osnovne škole Popovača nisu poduzeli sve kako bi igralište bilo sigurno. Ozlijeđeni učenik dobro se oporavlja
Vidi originalni članak

Učenik 8. razreda Osnovne škole Popovača kojem je pao gol na glavu i teško ga ozlijedio više nije u kritičnom stanju. On se prošlog tjedna na satu tjelesnog odgoja rukama objesio za metalnu prečku gola, koja nije bila pričvršćena za tlo. Zajedno s golom pao je na pod, a kontsrukcija ga je poklopila. Policija je nakon istrage utvrdila da ravnatelj i domar te osnovne škole nisu poduzeli sve mjere i radnje kako ne bi doveli u opasnost one koji se koriste igralište. Protiv ravnatelja i domara podnijeli su kaznene prijave.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bara007 17.06.2011.

    ma jeste vi normalni.....ko je zalupan!!!!????? ajde malo razmislite pa sva su djeca znatiželjna i baš ih sve zanima...zato molim vas zašutite niste normlani!!!! šta vrijeđate Bože dragi!!!!!!!!!!!! spustite se vi ljudi na zemlju malo......dijete nije neodgojeno ili tak nešto nego je normalno dijete u fazi odrastanja....... i ko ispada zalupan ili neodgojen?? VI!!!!!!!

  • steven 16.06.2011.

    Tko je bio gol??Ravnatelj ili domar??

  • axlica 16.06.2011.

    a jesu li roditelji u međuvremenu naučili svoje dijete da se ne treba vješati ko mladi majmun po nestabilnim golovima i sličnim potencijalno opasnim i teškim stvarima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare