To je to što me zanima!

Ravnatelj NCVVO-a sletio sa službenim autom: Bio je vjetar i kiša, platio sam 130 eura kazne

Vinko Filipović potvrdio nam je da je početkom studenog imao prometnu nesreću na autocesti Zagreb-Split, o čemu policija nije objavila dok mediji nisu pitali
Vidi originalni članak

Ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, koji provodi državne mature, 3. studenog rano ujutro imao je prometnu nesreću na autocesti Zagreb-Split. Iako se radi o čelniku javne institucije koji je vozio službeni automobil, policija je javnost o prometnoj obavijestila tek na upit medija.

Iz PU Ličko-senjske povrdili su kako je do nesreće došlo zbog "neprilagođene brzine i uvjetima na cesti", odnosno da je Filipović vozio prebrzo, piše Index.

Na naš upit iz NCVVO-a odgovorili su kako je do nesreće došlo "uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih obilnom kišom, jakim vjetrom i velikoj količini vode na kolniku". Potvrdili su i kako je Filipoviću naplaćena kazna od 130 eura, te da nitko drugi nije sudjelovao u nesreći. Filipović se rano ujutro vraćao u Zagreb iz Splita, gdje je bio na konferenciji ENTER.

- Na mjesto nesreće stigli su djelatnici policije i Hitne pomoći. Policija je napravila uvid i provela alko testiranje vozača kojim je ustanovljeno 0,00 promila alkohola u krvi. Djelatnici Hitne pomoći napravili su pregled i ustanovili da nema ozljeda slijedom čega je u popodnevnim satima istoga dana ravnatelj bio na radnom mjestu - izvijestili su nas.

Šteta na službenom automobilu još se utvrđuje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zeljko jisse 30.11.2023.

    kako to samo 130 eura kazne , ja sam zbog rupe na kolniku sletio u odvodni kanal i završio na krovu , auto uništen do kraja i platio 2.500 kuna kazne gdje to ima umjesto da meni auto ceste plate oštetu zbog rupe bilo je obratno i odmah su napravili kružni tok zbog rupa SRAMOTA

  • OBJEKTIVNIopettu 30.11.2023.

    Da, tesko je voznju prilagoditi uvjetima. Samo piciìii.

  • kumovi vt 30.11.2023.

    Nije problem što je sletio sa ceste. Svakome se to može dogoditi. Pitanje je tko će podmiriti štetu na službenom vozilu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare