To je to što me zanima!

Ravnatelja Županijske uprave za ceste optužili za zlostavljanje

Bjelovarski tužitelji terete ravnatelja Županijske uprave za ceste da je tijekom dvije godine na poslu i izvan njega omalovažavao radnicu, unosio joj se u lice, prijetio otkazom, izolirao ju od kolega
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (59) zbog počinjenja kaznenog djela zlostavljanja na radu iz čl. 133. st. 1. Kaznenog zakona. (4. 6. 2021.). Neslužbeno doznajemo da se radi o Mladenu Marušiću, ravnatelju Županijske uprave za ceste.  

Okrivljenog 59-godišnjaka tereti se da je od neutvrđenog dana u studenom 2018. godine pa do 16. studenog 2020., kada je žrtva otišla na bolovanje, u svojstvu ravnatelja, tijekom i izvan radnog vremena, omalovažavao ju na osobnoj i profesionalnoj razini, unosio joj se u lice i stavljao joj ruke na bokove te joj prijetio otkazom ugovora o radu, kao i da ju je izolirao od radnih kolega i učestalo joj mijenjao mjesto rada.

Ravnatelju uprave za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije se na teret stavlja da se djelatnici 29. listopada 2020. neprimjereno obratio i unosio joj se u lice te rukom nasrnuo prema njenom licu želeći ju udariti, kao i da joj je dva puta izricao neopravdane opomene pred otkaz, uslijed čega je žrtvi narušeno zdravstveno stanje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komparator 06.06.2021.

    Sad bi ravnatelju trebalo lupit nogu u gu7icu ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare