To je to što me zanima!

Razbili auto, provalili u kuću i tukli mladića te napali policajca

Trojac je kod Čazme u subotu ujutro oštetio Golf zbog osvete, a potom su provalili u kuću drugog muškarca gdje su napali njegova sina. Kad ih je policija pronašla, jedan od njih je pokušao udariti policajca
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da su počinili nekoliko kaznenih djela u naselju Suhaja, čazmanski su policajci u nedjelju pronašli i uhitili trojicu muškaraca starih 31, 24 i 20 godina i predali ih pritvorskom nadzorniku. 

Oni su u subotu oko dva sata ujutro iz osvete drvenim palicama oštetili Volkswagen Golf koji je 38-godišnji vlasnik imao parkiran u dvorištu. 

Ista trojka je potom provalila u kuću i poslovni prostor 45-godišnjeg mještanina, gdje su napali 19-godišnjeg sina vlasnika kuće. Mladića je 31-godišnjak tukao nogama i rukama, a 24-godišnji sudionik je koristio drvenu palicu. Tukli su ga dok je bespomoćan ležao na zemlji. Nije poznato o kakvim se ozljedama radi. 

Kad je policija pronašla napadače, 31-godišnji muškarac je pokušao udariti šakom u glavu 52-godišnjeg policajca, koji ga je nakon toga svladao i vezao, a time je zaradio i prijavu zbog napada na službenu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mrTrobec 23.04.2019.

    Murijak mu se složio ključ u laktu pa ga vezao

  • sosounapadu 23.04.2019.

    TUDUUUUUUUM!!!

  • 23.04.2019.

    Ime i Prezime ,biti će sigurno sve jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare