To je to što me zanima!

'Razbili' su lanac prostitucije u Rijeci: Mušterije mamile preko oglasa, podvodile i beskućnicu

Oglašavale su se u oglasniku, prikrivajući pravu djelatnost prostitucije u rubrici "Poznanstva" pod nazivom "Zgodna brineta“
Vidi originalni članak

Pred Općinskim sudom u Rijeci podignuli su optužnicu protiv četvero optuženih: F. M. (44) i Z. M. L. (41), optuženih za svodništvo, te D. O. (31) i S. Č. (44), optuženih za prostituciju. Također, optuženi su i I. O. (64) i V. O. (26), koji su im osigurali prostorije za obavljanje njihove djelatnosti. Prema navodima optužnice, F. M. i Z. L. M. poticali su D. O. i S. Č. na pružanje seksualnih usluga koje su naplaćivali od 50 do 200 eura. Ove usluge su pružali samostalno, ali i u paru u dva stana na području Rijeke.

BRAĆA PANIĆ Vučićevi kumići koje srbijanska policija traži zbog prostitucije kriju se u Zagrebu i partijaju

- Zgodna brineta pruža masažu, dominaciju te nešto više. Dođi i opusti se uz zajamčenu diskreciju - pisalo je u oglasu uz broj telefona. Naime, oglašavale su se u tjednom Oglasniku "Burza", prikrivajući pravu djelatnost prostitucije u rubrici "Poznanstva" pod nazivom "Zgodna brineta“.

Nakon dogovora s klijentom pozvale bi ga u stan D. O., pri čemu bi on izašao van i čekao na ulici u blizini zgrade. Postojale su i situacije u kojima bi klijenti dolazili u stan koji je unajmljivao V. O., a on bi ponekad obavještavao o njihovom dolasku iz parka ili parkirališta u blizini. Za korištenje prostora, ova dvojica bi dobila po minimalno 15 eura za pola sata. D. O. i S. Č. bi se nakon svakog odrađenog "posla" sastajale sa svojim svodnicama i s njima dijelile novac u neutvrđenom omjeru.

NAUČE SVAŠTA OD NJE Ispovijest prostitutke: Mame mi dovode svoje neiskusne sinove da im začinim Valentinovo

Svi optuženi su također optuženi za podvođenje S. T., čije su teške životne okolnosti iskoristili. Kako stoji u optužnici, prije nego što su ih upoznali, S. T. je bila beskućnica koja je krađom po trgovinama i sakupljanjem boca preživljavala. Optuženice su joj prvo pružile hranu i smještaj u stanu Z. M. L., da bi zatim počele oglašavati njene usluge na oglasniku i podvoditi je.

Pored toga, dvije svodnice su je prisiljavale da čisti stambene i poslovne prostore, ali joj nisu davale plaću za to. Također su je tjerale da krade odjeću i hranu u trgovačkim centrima te su joj oduzimale socijalnu pomoć, stoji u optužnici riječkog suda.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • vasko 07.03.2024.

    Zašto se ne kažnjavaju i korisnici usluga, tj. mušterije ?

  • fabercastell 07.03.2024.

    HA HA hohoh cestitamo policijo ,,,,trebalo je ipak puno truda za otvoriti oglasnik i pronaci stotine takvih lanaca,,,,ili je policeman ostao nezadovoljan uslugom hmmm

  • QR 07.03.2024.

    Kad ti meni Mehunku zatvoriš tada bude ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare