To je to što me zanima!

Razbio mu staklena vrata pa u stanu prijetio sjekirom i nožem

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je i prihvaćeno
Vidi originalni članak

Muškarac (46) u subotu je oko 19.30 sati u okolici Rijeke razbio staklo na ulaznim vratima stana u kojem je razbio i set porculanskih tanjura te vlasniku počinio nekoliko tisuća kuna štete. Neposredno nakon toga, u dva navrata je dolazio u stan držeći u rukama nož, a potom i sjekiru prijeteći vlasniku da će ga napasti. 

Zbog straha i nesigurnosti on je muškarca prijavio policiji koja ga je odmah i privela. 

Općinsko je državno odvjetništvo u Rijeci po primitku kaznene prijave policijske uprave Primorsko-goranske protiv 46-godišnjaka, zbog počinjenja kaznenih djela narušavanja neprovedivosti doma i poslovnog prostora, kao i oštećenja tuđe stvari i prijetnje, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je i prihvaćeno. Suđenje se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • verna 27.01.2021.

    Treba ćut kako oba "zvona zvone"...

  • rafael 55 27.01.2021.

    koji je razlog..nije iz cista mira

  • Offvca 27.01.2021.

    Treba saslušati i drugu stranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare