To je to što me zanima!

Razbjesnila Uzbekistance: Kći diktatora pokazala kako vježba

Kći predsjednika Uzbekistana, stavila je na internet fotografije na kojima se vidi kako vježba jogu. To je razljutilo stanovnike zemlje u kojoj je glavna religija islam
Vidi originalni članak

Gulnara Karimova, kći Islama Karimova, predsjednika Uzbekistana, stavila je na internet svoje fotografije na kojima se vidi kako vježba jogu. To je razbjesnilo stanovnike zemlje u kojoj je tradicionalna religija islam. Mediji javljaju kako su ih uvrijedile njezina oskudna odjeća te njezine poze. Fotografije je na Twitteru objavila sama Gulnara koja sebe opisuje kao pjesnikinju, dizajnericu, mezzosopranisticu i egzotičnu uzbekistansku ljepoticu, piše Daily Mail.

Njezin otac Islam (74) Uzbekistanom vlada već 22 godine. Mnogi ga smatraju diktatorom koji krši ljudska prava. Poznat je po progonu ekstremista, terorista i ponajviše vlastitih političkih protivnika. Karimov je oženjen ekonomisticom Tatjanom s kojom ima dvije kćeri. Ima i tri unuka. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Bitch Please_1 25.11.2012.

    ebo sunašce milo al bi ju hmmm :)))) awww

  • gandi1 25.11.2012.

    Prestrašno je koliko žene u nekim dijelovima svijeta maltretiraju. ovo je hrabri pokušaj da se nešto promijeni, nadam se da će i uspjeti u svojoj nakani.

  • roko35 25.11.2012.

    A i ovima svaki đava smeta..........pa šta ih boli briga šta i kako cura trenira......???

Komentiraj...
Vidi sve komentare