To je to što me zanima!

Karamarko: "Ako je istina što pišu, Crnoju čekaju sankcije"

O slučaju ministra branitelja Mije Crnoje koji je prijavio prebivalište u samoborskoj ulici Gradna 85/G, na kojoj se nalazi baraka, oglasio se i Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

O slučaju ministra branitelja Mije Crnoje koji je prijavio prebivalište u samoborskoj ulici Gradna 85/G, na kojoj se nalazi baraka od nekoliko kvadratnih metara, iako već godinama s obitelji živi u Podsusedu, oglasio se i šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

- Ne znam detaljno, razgovarat ću s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio, sigurno da će biti sankcionirano, a ako nije, neće  - kazao je Karamarko, a javlja N1.

- Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče - a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima - izjavio je Karamarko nakon komemoracije za bivšeg predsjednika HSS-a Josipa Friščića.

Idi na 24sata

Komentari 370

  • opussave 26.01.2016.

    Sramote, vlada se tek formirala i evo ti veselja, umjesto da se bavimo gospodarstvom, industrijom, poljoprivredom i turizmom. Svaka čast, na što se sve uludo troši naš porezni novac.

  • Gaj Julije Cezar 26.01.2016.

    Da sankcije, dobiti će malu porciju čevapa bez kajmaka.

  • jabbar 26.01.2016.

    Tim!Debelog steraj,a pokvarenom stavi brnjicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare