To je to što me zanima!

"Razmišljam da se kandidiram za gradonačelnicu Makarske"

Hloverka Novak Srzić je prilikom gostovanja u emisiji Pressing N1 televizije izjavila da razmišlja o kandidaturi za gradonačelnicu Makarske i da će odluku donijeti uskoro
Vidi originalni članak

Hloverka Novak Srzić gostovala je u emisiji Pressing i rekla kako razmišlja o kandidaturi za gradonačelnicu Makarske.

- Mogu vam reći da ozbiljno razmišljam da se kandidiram za gradonačelnicu Makarske. Ja već tamo neko vrijeme iznajmljujem apartmane. Mislim da Makarska zaslužuje bolje, to je drugi grad po veličini u Splitsko-dalmatinskoj županiji - rekla je Novak Srzić.

Na pitanje ide li kao neovisna kandidatkinja, rekla je da će odluku donijeti uskoro.

O članstvu u HDZ-u kaže kako je bila tek 3-4 mjeseca, napravivši velik promet, a nikakvu zaradu. Smatra kako novinar može biti pripadnik bilo koje stranke, no sve to ipak smatra viškom u svojem životu.

- Ja sam bila najbliža Savki Dabčević Kučar i Koaliciji narodnog sporazuma. HDZ nije bio stranka, nego sveopći hrvatski pokret i naravno da sam bliska pokretu koji je htio promjene, državu i demokaciju - zaključila je.

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • tanjaraf 12.12.2016.

    A, jadna Makarska...valjda ce i to prezivjeti.

  • bcelija 09.12.2016.

    Što u Makarskoj nema ljudi? Možda da dovede i glasače? Možda da autobusi opet voze, da ne stoje u garaži. Ako ne uspije u Makarskoj nek' ide u neki drugi grad. Važno je biti gradonačelnik! Ma kuži ovo, ja bi malo bila gradonačelnica.......da proba malo možda Vrapča za početak...

  • Miške 09.12.2016.

    Razjurit će turiste kad ju vide na plakatu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare