To je to što me zanima!

Raznijela ju bomba dok je u dvorištu skupljala sijeno

U mjestu Vladislavcima kraj Osijeka eksplozija bombe skrivena u bali sijena teško je ozlijedila obje noge i izranjavala lice Miri Strempf (73)
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija odjeknula je u dvorištu obitelji Strempf u Ulici Erne Kiša u Vladislavcima nedaleko Osijeka u petak popodne. Starica, 73-godišnja Mira Strempf ležala je u lokvi krvi zapomažući od bolova. Eksplozija bombe teško joj je ozlijedila obje noge i izranjavala lice. Kada je vilama uzimala slamu iz bale kako bi nahranila stoku eksplodirala je bomba. Slamu su u dvorište dovezli prije par dana sa polja kraj sela, gdje su je i strojno izbalirali i pripremili za zimu. Policija još uvijek nije sigurna o kakvoj se vrsti eksplozivne naprave radi no, pretpostavlja se da se ona u slami našla slučajno, odnosno da je bombu netko odbacio u polju. Stroj za baliranje ju je 'pokupio' zajedno sa slamom, a nesretna ju je žena zahvatila vilama. Vladislavci nisu bili okupirano selo i zemljišta uokolo njega nisu bila minirana pa policija pretpostavlja da je bombu bacio nesavjesni mještanin. Nesretna Mira zadobila je teške i opasne ozlijede i u osječkoj bolnici stabilizirali su njeno stanje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cepuljni 16.08.2008.

    pa zar jos ima idiota koji mogu takvu napravu odbacit samo tako i da ih nije briga oce li to nac kakvo dite ili neko ko i u ovom slucaju sasvim slucajno nastradat i ostat invalid do kraja zivota radi tude gluposti i nesmotrenosti

  • sanela100 16.08.2008.

    i na slici ispod koje piše da je mirin suprog, zapravo je mirin svekar!!

  • sanela100 16.08.2008.

    krive informacije, radi se o ženi staroj četrdesetak godina a ne 73

Komentiraj...
Vidi sve komentare