To je to što me zanima!

Raznijeli džip u Beogradu, vozač ostao bez noge. Umro u bolnici. U automobilu bila i Kolumbijka

Srpski mediji pretpostavljaju da se radi o atentatu na kriminalca Strahinju Stojanovića, kojeg se povezuje sa ubojstvom poznatog srpskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića
Vidi originalni članak

Strahinja Stojanović koji je danas oko 12 sati u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu bio teško ozlijeđen u eksploziji vozila u pokretu, preminuo je od zadobivenih ozljeda.

Pogledajte video: Raznijeli džip u Beogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eksplodirao je džip, a uzrok eksplozije je najvjerojatnije podmetnuta eksplozivna naprava. U vozilu su, kako saznaje Kurir od izvora iz istrage, bili Strahinja Stojanović i Kolumbijka, starosti oko 45 godina. Oboje su odvedeni u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama.

Na mjesto eksplozije stigla je policija, vatrogasci i hitna pomoć.

VIDEO: 'PALI' NA KANARIMA Ispovijest šibenskog liječnika: Izgledali su mi kao naši domaći dečki, a ne dileri tone kokaina

- Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila s njim u vozilu, sjedila je pored njega i vrištala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge... - rekao je očevidac za Mondo.

OZLIJEDIO GA OŠTRIM PREDMETOM Ubrzo uhićen: Talijan pokušao ubiti svog sunarodnjaka u Puli

Pretpostavlja se da se radi o atentatu na Strahinju, kojeg se povezuje sa ubojstvom poznatog srpskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića. Stojanović je već preživio pokušaj atentata 2018. godine u beogradskom naselju Galenika, također eksplozijom automobila.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Cirenac 14.09.2020.

    Kako siješ, tako žanješ.

  • 14.09.2020.

    Ko sa đavlom tikve sadi o glavu mu se razbijaju.

  • 13.09.2020.

    A zasto 24 stunde stalno pise o trofazluku jel vas nije vise stid

Komentiraj...
Vidi sve komentare