To je to što me zanima!

Razočarani HDZ-ovci: 'Moramo pojesti go**o zbog Bandića...'

Plan rušenja Bandićeva proračuna, a zatim imenovanje povjerenika koji bi vodio Zagreb, očito je zaustavljen. Zagrebački ogranak koji vodi Andrija Mikulić poslušat će naputak...
Vidi originalni članak

Veliki dio vodstva zagrebačkog HDZ-a osjeća se izdanim jer je stigao naputak Andreja Plenkovića da ne ruše Bandića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve je bilo koordinirano sa središnjicom, a sada moramo pojesti g...o. Predsjedništvo zagrebačkog HDZ-a je u većini za to da raskrstimo s Bandićem - kaže nam sugovornik iz zagrebačkog HDZ-a.

Plan rušenja Bandićeva proračuna, a zatim imenovanje povjerenika koji bi vodio Zagreb, očito je zaustavljen. Zagrebački ogranak koji vodi Andrija Mikulić poslušat će naputak jer bi im inače prijetilo i raspuštanje, kaže nam taj sugovornik.

Poslušat će zato naputak šefa stranke Andreja Plenkovića i ići s amandmanima na proračun.

- To je sve farsa. Kako ćemo u kampanju, kad će nam reći da je pravi predsjednik ogranka Milan Bandić - kaže.

Slučaj u Zagrebu je izgleda otvorio ozbiljne sukobe u samoj stranci, koja je nakon pobjede Andreja Plenkovića djelovala prilično monolitno. U prvom redu se radi o tome da je Milijan Brkić kao zamjenik Plenkovića čovjek koji ima utjecaj na Mikulića, pa ovo u stranci vide kao sukob između predsjednika i zamjenika stranke.

S druge strane, tu su i sukobi dva tajnika - političkog i glavnog tajnika HDZ-a.

Davor Ivo Stier, koji je najbliži Plenkovićev suradnik, želio je raskrstiti s Bandićem, dok je Gordan Jandroković tvrdio da je sve poduzela autonomno gradska organizacija. Cjelokupnu pozadinu pada plana o rušenju Bandića donosi tjednik Express, koji je od sutra na kioscima.

No ima onih koji pokušavaju i smiriti situciju, pa nam tako jedan sugovornik iz gradskog HDZ-a kaže da će se sve brzo stišati. Predviđa da će podržati Bandićev proračun, a da Mikulić na kraju neće biti HDZ-ov kandidat, ali da neće biti ni raspuštanja ogranka.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • sve5 09.12.2016.

    Koji kurac stavljate ovog panjšđđčščšđ panja panžiča odvratan je za gledat i slusat

  • klo1 09.12.2016.

    Jedete vi govna svi i hdz i sdp a bandic pogotovo kad riknete za par godina mozda ce biti bolje

  • PATRICIA 08.12.2016.

    Dobar vam tek iducih 365 dana😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare