To je to što me zanima!

Razotkrivanje: Sva istina o Mamiću, Bandiću i Sanaderu

Novi Express u prodaji: Poznati odvjetnički par Prodanović&Sloković otvorio je dušu u Expressu te je ispričao zanimljive pojedinosti o cijenjenim ljudima koje brani
Vidi originalni članak

Prodanović&Sloković su najpoznatiji hrvatski odvjetnički par. Mnogima kontroverzni po izboru klijenata jer, eto, brane one ‘najgore’. Sve o njima i njihovim klijentima pročitajte u novom Expressu, najboljem hrvatskom političkom tjedniku.

Objavljujemo i veliki dossier o hrvatskoj Crkvi, njihovim planovima kako utjecati na legalno izabranu vlast u Hrvatskoj. Razgovarali smo s novim ministrom unutarnjih poslova Damirom Božinovićem, osobom iz najbližeg Plenkovićeva kruga. Jasno je dematirao glasine da je najmoćnija osoba u Vladi koja povlači konce iz sjene.

Bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač sastavio je jako intiman tekst o velikom njemačkom kancelaru Kohlu, kojega je osobno poznavao i s kojim se puno puta susreo. Ima toga još: kolumne uglednih autora, analiza posljednjih dramatičnih događaja u Agrokoru, reportaže, intervju s novom zvijezdom europske književnosti, Maltežankom Clare Azzopardi, te veliki feljton o najvećoj tajni propalog Yu rocka, grupi Luna. Sve to u Expressu za samo 12 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 84

  • sator 23.06.2017.

    Uvijek se pitam, kako to da država ne može stvoriti tim "najboljih" advokata .Svaka čast bračnom paru ,ali gdje su svi oni, akademici ,prof. dr.mr.sc..tisuće njih,koji mogu biti na raspolaganju RH.

  • 23.06.2017.

    Gle faca jbt !!!! Oči im sve govore tako da ne treba ništa ni komentirati.

  • izzypop 23.06.2017.

    Padne tu dobar sex.

Komentiraj...
Vidi sve komentare