To je to što me zanima!

Razvod od 137 milijardi dolara: Jeff Bezos se rastaje od žene...

Osnivač Amazona objavio je vijest o razvodu na svom twitter profilu. Kaže kako će on i dosadašnja supruga MacKenzie ostati prijatelji i poslovni partneri u zajedničkim projektima...
Vidi originalni članak

Želimo da ljudi znaju što se zbiva u našim životima. Kao što naša obitelj i bliski prijatelji već znaju, nakon dugog perioda odvojenog života, odlučili smo se na razvod, a naš odnos će ostati prijateljski. Osjećamo se jako sretnima što smo sreli jedno drugo u životu i duboko smo zahvalni za svaku godinu koju smo proveli zajedno u braku. Da smo prije 25 godina znali da ćemo se rastati, svejedno bismo sve ponovili. Imali smo divan zajednički život kao bračni par i vidimo divnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji, partneri u zajedničkim poslovima i projektima te kao pojedinci u vlastitim poslovima i avanturama. Iako će sve biti različito, ostajemo obitelj i ostajemo dragi prijatelji.

Tom porukom su na Twitteru Jeff (55) i MacKenzie Bezos (48) objavili da se rastaju. Osnivač i vlasnik Amazona te službeno najbogatiji čovjek na svijetu i spisateljica u 25 godina braka dobili su četvero djece. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bezosovo bogatstvo procjenjuje se na 137 milijardi dolara (890 milijardi kuna). Još se ne zna kako će supružnici podijeliti tu imovinu. Bezos je pokrenuo Amazon kao online knjižaru u svojoj garaži 1994. godine, kad su već bili u braku.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 10.01.2019.

    briga njega za 137 milijuna nisu mogli skupa i gotovo,

  • Redwine 09.01.2019.

    Ni sav novac svijeta ti ne moze donijeti srecu i zadovoljstvo na ovoj Kugli. Samo Isus Krist.

  • djberg34 09.01.2019.

    Kad imas novaca ne treba ti ni zena ni muz

Komentiraj...
Vidi sve komentare