To je to što me zanima!

'Recesiju' možete pojesti za manje od četiri kune

DOMIŠLJATI PEKAR: Niskom cijenom polubijelog kruha poduzetnik Radovan Herman iz Čakovca privlači kupce i olakšava im teška vremena
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme u toj trgovini prodaju polubijeli kruh od 700 grama po 3,9 kuna. Radnice dućana su mi rekle da se dobro prodaje i da se ljudima cijena jako sviđa, rekla je naša čitateljica koja je u ponedjeljak ujutro u trgovini u Nedelišću pored Čakovca fotografirala reklamu za “recesijski kruh”.
Radovan Herman, vlasnik nekoliko trgovina i pekare u kojoj se peče kruh simbolično nazvan 'Recesija’, kaže da mu je ova ideja pala na pamet jer je kruh osnovna namirnica i trebala bi svima biti dostupna. Inače je prosječna cijena tog kruha 5-6 kuna.
- Vjerujem kako mnogima puno znači kruh po ovako niskoj cijeni. Moja računica je u tome da s tim povoljnim proizvodom zadržim kupce u svojim trgovinama i pomognem im da prebrode krizu - rekao je za List Međimurja Radovan Herman i dodao:
“Recesija je zlo, ali svako zlo za neko dobro. Ne dopustite recesiji da jede vas, došlo je vrijeme da vi pojedete 'Recesiju’.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • angel20 04.02.2010.

    jeste li vi ikad zadovoljni??? kad nešto poskupi ne valja, a kad netko nešto pojeftini opet vam ne vaja vi bi još... pa budimo sretni da je jeftinije, kome ne odgovara neka ide u konzum po kruh od 10kn.... a ideja je genijalna....

  • drug Tito_1 03.02.2010.

    a mljekari jogurt od 2 dc 3kn???

  • Zeljk0 03.02.2010.

    Prokleti pekari i trgovci.... lizika 3,50kn, slanac 2,50kn a nemaju vise od 120 grama... sta je to luksuz? krafnica 5kuna! prokleta krafna alo ljudi pa to je obicno tijesto s malo pekmeza.... a 700grama kruha 3,99????

Komentiraj...
Vidi sve komentare