To je to što me zanima!

Viviane Reding premijeru dala savjet za sljedeće euroizbore

Premijer Milanović je na sastanku naglasio kako bi relativno nizak odaziv birača u postotku bio još i manji, odnosno oko 15 posto, da popis birača nije doveden u red
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović u ponedjeljak ujutro se u Banskim dvorima sastao s potpredsjednicom Europske komisije i povjerenicom za pravosuđe, temeljna prava i građanstvo Viviane Reding. Teme razgovora bili su nedjeljni izbori za Europski parlament te skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Milanović je naglasio kako bi relativno nizak odaziv birača u postotku bio još i manji, odnosno oko 15 posto, da popis birača nije doveden u red. 

Ponovno je istaknuta potreba postizanja prepoznatljivosti europskih tema i njihove važnosti za države članice, pa je tako bilo riječi i o preporukama Europske komisije državama članicama u tom smislu za sljedeće redovite izbore za Europski parlament, koji će se održati u svim državama članicama 2014. godine.

Viviane Reding izrazila je dobrodošlicu Hrvatskoj u Europsku uniju, ističući kako je bitno da, kao punopravna članica, Hrvatska preuzme aktivnu ulogu za europskim stolom. Bilo je riječi i o planovima za ulazak Hrvatske u schengenski prostor, što je sljedeći cilj hrvatske vlade.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dahhmal 16.04.2013.

    Badave ti njemu savjete davat

  • sestro 16.04.2013.

    poslije ga malo sa strane za uho primila..pa čovječe nije ti eu prčija od juge pa da se s nama tako igraš..tvoje sudstvo te neće spasiti..ako nisi znao drug tito je odapeo prije više od 30 god druže milanče..ajd sad tamo nešto pojedi sok u ruke pa u svoje selo polako...

  • SenadDedić 15.04.2013.

    ako je odaziv birača manji od 30 % - dali se tada poništavaju izbori , molim odgovor ko zna - hvala unapred

Komentiraj...
Vidi sve komentare