To je to što me zanima!

Petljino novo ruho: 'Živjeli smo kao pod svjetlima pozornice...'

ZAGREB: Na ukupnio 3,4 kilometra ceste na svim razinama, postavili su 212 manjih lampi. Visoke su šest, osam, 12 i 14 metara te su usmjerene isključivo na cestu
Vidi originalni članak

Divovski refletori na petlji Držićeva - Slavonska zauvijek su ušli u povijest. Proteklih dana radnici su počeli razmontiravati njih osam, a zamijenila ih je ekološki prihvatljivija LED rasvjeta. Stanari Folnegovićevog naselja i Sigečice zadovoljni su tim potezom gradskih vlasti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Reflektori koji su građeni zajedno s petljom sedamdesetih godina već su bili neekološki i dotrajala je javna rasvjeta. Također, građani okolnih zgrada godinama su se žalili da im tuče svjetlo. I krenulo se u rekonstrukciju rasvjete jedne od prvih većih prometnica u Gradu Zagrebu, odnosno uvođenje nove tehnologije led-rasvjete - rekao je Damir Đerzić iz Gradskog ureda za promet i izgradnju grada za HRT.

Na ukupnio 3,4 kilometra ceste na svim razinama, postavili su 212 manjih lampi. Visoke su šest, osam, 12 i 14 metara te su usmjerene isključivo na cestu. Stanari su dodali kako se nadaju da će vlasti uskoro riješiti i problem buke koju gotovo 24 sata stvaraju vozila koja prolaze. Kad će biti postavljeni bukobrani, još se ipak ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kažemja 23.10.2016.

    Da, maknuli su rasvjetu i na njihovo mjesto postavili odašiljače za mobilnu mrežu.Baš me zanima tko je i na koji način dobio dozvolu za to .Ljudima koji tamo žive to je par metara od zgrade

  • zvonkod 22.10.2016.

    Još da uklone i kojekakve znakove ograničenja (40)koji služe samo da bi policija vršila represiju nad vozačima : Bilo bi još bolje !

  • ivanunited 22.10.2016.

    Sad će jazavci počet kukat to je s našim novcima....je i neka samo dela

Komentiraj...
Vidi sve komentare