To je to što me zanima!

Reiner i Bozanić razgovarali dugo o odnosu Crkve i države

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u subotu s predsjednikom Hrvatskog sabora Željkom Reinerom. Njih dvojica pričali su o aktualnim temama
Vidi originalni članak

Zagrebački nadbiskup Josip Bozanić i predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner u subotu su, kako je priopćeno iz Zagrebačke nadbiskupije, u podužem razgovoru razmatrali aktualna pitanja s posebnim naglaskom na odnos Crkve i države. 

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u subotu u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu s predsjednikom Hrvatskog sabora akademikom Željkom Reinerom. U podužem razgovoru razmatrana su aktualna pitanja s posebnim naglaskom na odnos Crkve i države, kratko je priopćeno iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije. 

Idi na 24sata

Komentari 454

  • las vegas 007 18.01.2016.

    dok je hdz u politici drzava ce hraniti i oblaciti ove parazite poput Bozanica i ostalih kradljivaca hrvatskog novca, neka ih placaju politicari iz svojih djepova a ne iz drzavnog proracuna, niti kune bandi

  • Zabar 17.01.2016.

    LOPOV DO LOPOVA!

  • optimistsiskustvom 17.01.2016.

    Već više od godinu dana pišem da je Bozanić glavni mentor Karamarku i Kolindi. Samo neznam da li zna pomusti kravu jer je na čelu najnepotrebnije organizacije ntrutova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare