To je to što me zanima!

Rekla starici da će zamijeniti novac i ukrala joj 200.000 kn

Žena se starici predstavila kao radnica Zabe i rekla da će joj promijeniti novac koji je imala u stranim valutama. No, naivna starica dala joj je novac. Policija je traži
Vidi originalni članak

Nepoznata žena u petak se najavila i oko 14 sati došla u stan 74-godišnje umirovljenice u Zagrebu te joj je uzela oko 200.000 kuna i nestala. Navodno se žena predstavila kao zaposlenica Zagrebačke banke. Naivna umirovljenica je povjerovala da će joj službenica promijeniti novac, koji je imala u stranim valutama, u kune. No lažna bankarica je netragom nestala s pozamašnom svotom novca.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Boy X 27.11.2011.

    Taj problem trebao bi biti lako riješen,krenuti od bakinih svih bliže poznatih,pa do banke.

  • durdi 27.11.2011.

    Ma meni nije jasno da je netko toliko lud pa da toliki iznos novca da nepoznatoj osob.bez obzira na godine.Ja imam majku od 77godina koja zivi sama u stanu ,ali u njega nikad ne prima nikog nepoznatog a ko sa njom nije netko od nas djece ili unucadi..

  • mila 19 27.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare