To je to što me zanima!

Rekli joj da ne može začeti, rodila nakon pomoći vještice

V. Britanija: Liječnici su rekli Claire i njezinom mužu Stevenu kako su mali izgledi da će začeti djecu prirodnim putem. Odlučili su se na tretman kod Ladysnake
Vidi originalni članak

Britanki Claire Anderson (28) i njezinom suprugu Stevenu (41), su liječnici rekli kako su vrlo mali izgledi da dobiju djecu prirodnim putem. No umjesto da odu na umjetnu oplodnju, odlučili su prihvatiti pomoć vještice Wendy Binks (41) poznate pod nadimkom Ladysnake (Dama Zmija)

- Wendy nam je nekoliko puta nudila pomoć. Bili smo sumnjičavi no na kraju smo odlučili pokušati jer smo očajno željeli djecu - kaže Claire koja je kao i njezin suprug katolik. Na terapiju su odlazili nekoliko puta. Terapija je uključivala pjevanje, čišćenje energije i čari plodnosti, a Wendy je nakon toga paru dala i raspored kada trebaju voditi ljubav. Nakon šest mjeseci Claire je ostala trudna i u rujnu 2009. rodila je kćer Eleanor Marie. Šest mjeseci nakon poroda ostala je opet trudna i u studenom 2010. rodila je sina Stephena. Claire i Wendy su sada najbolje prijateljice. 

- Ne znam da li je to bila magija ili smo se suprug i ja jednostavno uspjeli konačno opustiti, no sigurna sam kako nam je Wendy pomogla - kaže Claire. Dodaje kako je uvijek znala da želi biti majka, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 42

  • puzlatka 23.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • džep 23.06.2011.

    prije da joj je pomogao vještac sa svojim "čarobnim štapićem"

  • user_110653 23.06.2011.

    je li ovo reklama za ezoteriju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare