To je to što me zanima!

Remetio javni red i mir: U kući Slunjanina našli drogu i oružje

Uhićenog se 47-godišnjaka tereti za kaznena djela prijetnje, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, neovlašteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari
Vidi originalni članak

Nakon što je u srijedu u 5 sati u Slunju 47-godišnjak narušavao javni red i mir, a nakon uhićenja još i prijetio policajcu,  policija je provela kriminalističko istraživanje i pri pretrazi uhićenikovog doma i drugih objekata pronašla oružje i drogu.

Pronađena su dva komada vatrenog oružja i dijelovi vatrenog oružja, 47 komada raznog streljiva, 6,7 grama hašiša,  gotovo kilogram i 400 grama zelene biljne tvari nalik na marihuanu, 17,5 litara tekućine sa sadržajem materije nalik na drogu marihuanu, te 2,4 grama sjemenki konoplje tipa marihuane.

Uhićenog se 47-godišnjaka tereti za kaznena djela prijetnje, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, neovlašteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te prekršaj narušavanja javnog reda i mira, izvijestila je karlovačka policija.

Predan je pritvorskom nadzorniku, a uz kaznenu prijavu bit će doveden i pred nadležno državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.02.2018.

    2.4grama sjemenki konoplje?Pa to nađe svaki vrabac u Zagrebu😟

  • Liverpool_YNWA 15.02.2018.

    zelena biljka nalik na marihuanu? možda je peršin nalik na celer..

  • laky03348 15.02.2018.

    ahahhha a valjda se dečko malo nafiksao pa je odmah bio nestašan,,eto to nestaštvo ga dovelo do toga da su otkrili da dila drogu,,ahhahaha opreznije drugi puta mladiču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare