To je to što me zanima!

Reporter 24sataExpressa se smrzavao radeći kao ribar

Reporter 24sataExpressa se radeći kao ribar na kočarici Meduza susreo s morskim psima, borio se s gladnim galebovima ali se i okrijepio ribom koju je sam ulovio
Vidi originalni članak

Samo hučanje motora kočarice Meduza probija tišinu istarskoga gradića Vrsara. Zvuči kao da proždire more pa ga ponovno pljuje. Oko 4.30 je ujutro, a svitanje nije ni blizu. U gradu još nismo vidjeli čovjeka. Tek na Meduzinoj palubi Aleksandar Prekalj (40), zvani Sandro, užurbano priprema brod za ribolov. Kaže nam da je vlasnik Silvano Užila (60), s kojim smo dogovorili da se okušam u poslu ribara na kočarici, otišao kupiti svježi kruh.

Više pročitajte u 24sataExpressu...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mayhem26 09.12.2010.

    Šta je ovo?Hrvatska verzija deadliest catch?

  • Frank Sinatra 08.12.2010.

    Zaboravio sam spomenut "borbu sa galebovima" .. HAAAHAHAAHHAHAHAAHH ! Prekrvavo .. vidi se da "onaj" tko je to pisao, kao prvo nije s mora, kao drugo mora da mu fali koja daska u glavi a kao treće vidi se da je kao "novinar" briljirao ! HAHAHH ! :D .. sramota živa .. Gori ste od vas samih .. od žute štampe ..

  • Frank Sinatra 08.12.2010.

    Sta je ekipa 24sata .. ? Zasto mi brišete komentare ?? Istina boli ha ? Uglavnom da ponovim napisano, mogli ste nekog pravog novinara poslat na tu koču a ne ovog brižnog ! Ovaj dio sa morskim psima je posebno smiješan HAHAHA ! :D Dajte ljudi više krenite pisat o nečemu kvalitetnom .. Ako ništa drugo, mogli ste reportažu sa PRAVIM kočarima napravit a ne s ovim vašim .. "novinarom" ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare