To je to što me zanima!

Rešo izazvao požar? Izgorjele su tri prostorije s 247 kreveta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatrogasci su uspješno ugasili požar u objektima bivše tvornice Miral, a navodi se kako su izgorjele tri prostorije u kojima je bilo 247 kreveta koje su koristili migranti
Vidi originalni članak

Veliki požar koji je jutros izbio u prihvatnom centru za migrante u Velikoj Kladuši izazvao je plinski ili električni rešo na kojem su migranti pripremali hranu, doznaje Klix.ba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su uspješno ugasili požar u objektima bivše tvornice Miral, a navodi se kako su izgorjele tri prostorije u kojima je bilo 247 kreveta koje su koristili migranti. Za njih će već tijekom dana osigurati alternativni smještaj dok se ne očiste prostorije u kojima su boravili. Ispred Mirala će postaviti šatore, a uskoro će stići novi madraci, kreveti i druge potrepštine. Inače, u prihvatnom centru Miral trenutno boravi više od 670 ljudi. 

VIDEO: IZBIO VELIKI POŽAR Migranti iskakali kroz prozore: 30 ozlijeđenih u Velikoj Kladuši

Policija je započela s očevidom nakon kojeg će i službeno biti poznat uzrok požara te ukupna materijalna šteta.

Tijekom požara koji je buknuo rano jutros ozlijeđeno je 30 ljudi, a jedan čovjek je zadobio teške ozljede, ali je stabilno.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tonci055 01.06.2019.

    Na slikama sve same zene i djeca!

  • 01.06.2019.

    Ako se upotrijebi imalo logike.......ovdje se može samo zaključiti da je požar namjerno izazvan! Ako se netko pita što je onda sa onim ozljeđenima u požaru?! Trebate otići u njihovu zemlju pa bi vidili koliko drže do ljudskog života. U njihovoj hijerarhiji su djece i žena iza konja, pasa za borbu i deva. Može admin ovdje brisati komentare i djeliti žute i crvene kartone za činjenice......moja je preporuka da ode na koji mjesec u te zemlje iz koje potiču migranti. Brzo bi shvatio da tamo ne vrijede nikakva sloboda ljudi na koju se pozivaju kad ilegalno prelaze granice.

  • zgbzagreb 01.06.2019.

    Eto. Sad ih lijepo pustite u Europu. Nemaju jadni gdje spavati kada je smjesta slučajno izgorio. I molim ove ženske sa Filozofskoj faksa koje rade kao Admini i brinu o jednakosti dupina i moruzgvi u moru da ne brisu komentare koji nisu uvredljivog sadržaja. Sloboda govora i misljenja je Ustavom za garantirana. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare