To je to što me zanima!

Restart koalicija predstavlja plan za socijalnu politiku

Na predstavljanju s Bernardićem su politički tajnik SDP-a i koordinator za VI. izbornu jedinicu Davorko Vidović, te članovi Savjeta za socijalnu politiku Nino Žganec i Marija Alfirev
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a i lider Restart koalicije Davor Bernardić predstavlja socijalnu politiku SDP-a. 

PRATITE UŽIVO

Na predstavljanju s njim su još politički tajnik SDP-a i koordinator za VI. izbornu jedinicu Davorko Vidović, te članovi Savjeta za socijalnu politiku prof. dr. sc. Nino Žganec i dr. sc. Marija Alfirev.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • apolitični 19.06.2020.

    kada netko govori i puno obećava naročito se odnosi na crijevo koaliciju na TV ugasim ton a i dalje mi zvoni BLA, BLA,BLA;BLA:

  • 18.06.2020.

    Vlado Dapcevic nije htio priznati da se kod ubijanja radilo samo tome da su partizani ubijali po etničkom ključu – ubijani su samo zato jer su Hrvati. U mjestu Kočevski Rog koje spominje Dapčević (8:05), partizani su, prema riječima partizanskog zapovjednika u II. svjetskom ratu i četničkog agitaotra-kolovođe u Domovinskom ratu Sime Dubajića, ubili u tri dana čak 30.000 Hrvata. Pa im vo dajte glas...... Tako je bilo na svim mjestima nakon II. svjetskog rata – glavna meta partizanskog orgijanja i masovnih ubojstava bili su Hrvati.

  • pojser-bljak 18.06.2020.

    Ovi imaju plan da nemaju plana

Komentiraj...
Vidi sve komentare