To je to što me zanima!

Rezao drva u dvorištu kuće, a onda je eksplodirala bomba

Policajci su izašli na teren gdje su zatekli Hitne medicinske pomoći, koji su potvrdili da je osoba uslijed zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Muškarac (35) je u subotu u Kuterevu prilikom rezanja drva u dvorištu obiteljske kuće aktivirao zasad nepoznatu eksplozivnu napravu.

-  Nakon zaprimljene dojave na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske koji su potvrdili istinitost dojave, te na mjestu događaja zatekli i pripadnike Hitne medicinske pomoći, koji su potvrdili da je osoba uslijed zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja - objavila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • UNPROFOR 24.07.2016.

    To znaći , da su drva koje je pilao UKRADENA !! Sad il jih je sam ukrao ili je kupio od lopova , to za njega više nije ni bitno ! Tako se najlakše riješiš drvokradilica i nije prvi put , doduše nekima su pukli u šporetu sa istim posledicama !

  • vihor 2016 24.07.2016.

    zar ima takvih ljudi da idu mu u drva staviti bombu,,tj ,za ne povjerovati ,i da mu je u kom stavio naftu ,,

  • najiram 10 24.07.2016.

    ba je imel položeni ispit za taj posao to mu se nebi dogodilo...biti će priopćenje policije...još bi obitelj mogla platiti kaznu za rad bez ispita i dozvole...da je imal ispit i dozvolu niti bomba niti loš susjed mu ne mogu ništa..????????.sučut obitelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare