To je to što me zanima!

Rezultat grčkih izbora: Burze se oporavljaju, velik skok eura

Burzovni indeksi u Šangaju, Singapuru, Australiji, Hong Kongu i Južnoj Koreji su ojačali između 0,5 i 2 posto, a tečaj eura skočio je na 1,2748 dolara
Vidi originalni članak

Nakon što je na izborima u Grčkoj pobijedila Nova demokracija koja se zalaže za mjere koje su Grci dogovorili s ostalim članicama EU-a i MMF-om, danas se očekuje rast cijena dionica na svjetskim burzama i rast eura. 

Na azijskim burzama koje su se jutros prve otvorile  vlada dobro raspoloženje. Burzovni indeksi u Šangaju, Singapuru, Australiji, Hong Kongu i Južnoj Koreji su ojačali između 0,5 i 2 posto.

Što se tiče eura, njegov tečaj je jutros skočio na 1,2748 dolara, najvišu razinu u mjesec dana, dok je u petak vrijedio oko 1,2640 dolara. 

Pala je samo cijena zlata. Ona je šest dana neprestano rasla jer su se ulagači uoči grčkih izbora klonili rizičnijih investicija i ulagali u sigurnije.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • merovingian 18.06.2012.

    to je sve odgađanje neizbježnog...

  • drug Tito_1 18.06.2012.

    masonjeri i bjelosvjetski gelipteri su postigli šta su htjeli, guljenje naroda se nastavlja

  • ada47 18.06.2012.

    opet je manipulacija pobijedila, kako izgleda, nikada se nećemo riješiti tog ropstva, mali čovjek i u ovo doba civilizacije, neće izaći iz ropstva nekolicine moćnika/masona/ koji drmaju ovom Planetom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare