To je to što me zanima!

Rezultat obdukcije: Zadranka je iskrvarila od udaraca u glavu

Nad Matom Z. je u tijeku kriminalistička istraga te je odveden u pritvor. Zadarski državni odvjetnik izjavio je kako će najvjerojatnije biti optužen za teško ubojstvo
Vidi originalni članak

Obdukcija je pokazala da je 53-godišnja Zadranka Ana Z., koju je u srijedu ubio muž u njihovom stanu u naselju Voštarnica, preminula od hemoragijsko-traumatskog šoka, odnosno da je iskrvarila od udaraca u glavu, piše Slobodna Dalmacija

Nad 62-godišnjim mužem Matom Z. je u tijeku kriminalistička istraga te je odveden u pritvor. Zadarski županijski državni odvjetnik Ivan Galović izjavio je kako će najvjerojatnije biti optužen za teško ubojstvo.

Podsjetimo, ubojica se sam javio u stotinjak metara udaljenu policijsku postaju. Tragičan događaj zbio se u srijedu oko 18.45 sati, a susjedi su čuli galamu i zapomaganje. Mate je vjerojatno suprugu pretukao šakama do smrti jer u stanu nije pronađeno nikakvo oružje. U trenutku zločina u stanu su bili samo ubojica i njegova supruga, a punoljetni sin i kći tada nisu bili u stanu. 

Inače, Mate, umirovljeni pomorac i njegova supruga Ana, čistačica u trgovinskom centru, slovili su kao sretan par, a njihova obitelj za skladnu i uzornu. Oboje njihove djece imaju završen fakultet.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bovary 30.08.2013.

    Jadna žena i jadna djeca. A najjadniji će ostati muž koji treba trunuti u zatvoru do smrti, djeca ga ne bi trebala nikad ići posjetiti. Da to napravi moj otac, za mene bi umro isti čas, ostala bih bez oba roditelja.

  • brko1 30.08.2013.

    Ugledna fasada, a iznutra trulež. Jadna žena.

  • mirafiori 30.08.2013.

    Njegov život je također gotov. Tako malo nemože dobit da odleži i nastavi živjet. Da se to i dogodi s kim če živjet ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare