To je to što me zanima!

Rezultati ankete: Evo tko je, po vama, pobjednik sučeljavanja

Brojni analitičari cijeli dan su iznosili svoje komentare i analizirali svaku kap znoja predsjedničkih kandidata, a prema njima je gubitnik sučeljavanja bio Miroslav Škoro koji je i u anketi završio na 4. mjestu
Vidi originalni članak

Gotovo tri sata kandidati za predsjednika iznosili su utorak svoje stavove u jedinom televizijskom sučeljavanju u prvom krugu. Mogli smo tako ponovno čuti i njihove stavove na razna ideološka pitanja, a malo vremena imali su kandidati na kraju kako bi predstavili svoje stavove. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni analitičari cijeli dan su iznosili svoje komentare i analizirali svaku kap znoja predsjedničkih kandidata, a prema njima je gubitnik sučeljavanja bio Miroslav Škoro. 

VELIKA ANKETA 24SATA Dobitnici i gubitnici: Tko je, po vama, pobjednik sučeljavanja?

U velikoj anketi danas smo pitali i vas tko je bio najbolji u okršaju kandidata. Od gotovo 70.000 glasova u anketi, čak 25 posto glasova dobila je Kolinda Grabar Kitarović. Upravo je ona i prema analitičarima najbolje iskoristila sučeljavanje. 

Dario Juričan koji vodi svoju antikampanju prava je zvijezda društvenih mreža, pa je i u ovoj anketi dobio 19 posto glasova i završio na drugom mjestu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati glasači u nedjelju i koliko će stvarno glasova skupiti. 

Zoran Milanović nije puno dobio ni izgubio debatom, smatraju analitičari, a u našoj anketi dali ste mu 18 posto glasova i smjestili ga tik iza Juričana. 

Škoro koji nije briljirao, u anketi je prošao nešto bolje i sa 15 posto našao se na četvrtom mjestu.

E DA VAS FRANJO VIDI Tuđmanova vizija iz '96.: Već je opisao današnje kandidate!

Najlošije su pak prošli Anto Đapić i Nedjeljko Babić. Njima ste dali tek 1 posto glasova.

 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • matalan 20.12.2019.

    Zoki oslobodi nas te sladunjave babuskare koja je fan polupismene rvacke

  • grumla 20.12.2019.

    Dario Jurićanin je apsolutni pobjednik jedinih predsjedničkih sučeljavanja . Čovjek je inače i scenarist filma gazda nakon kojeg je Todorić počeo padati sad mu je Bandić na zubu ponovilo se.

  • Haen 19.12.2019.

    Po mom neskromno mišljenju Dalija , Nema moj glas ali sam realan

Komentiraj...
Vidi sve komentare