To je to što me zanima!

'Rezultati su očekivani, brine što je izašlo samo pola glasača'

Tu je prostor za promjene, da pokažemo dijelima i primjerom da se mijenjaju i osluškuju potrebe, i da imamo šansu nešto promijeniti, rekla je u ponedjeljak ministrica Divjak
Vidi originalni članak

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u ponedjeljak kako su rezultati predsjedničkih izbora očekivani te kako sljedeća dva tjedna do drugog kruga treba iskoristiti kao prostor za promjene, suočavanje ideja i vizija, a ne za prepucavanje.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rezultati su očekivani, ali ono što stvarno zabrinjava da je samo pola onih koji su mogli glasati izašlo na izbore, što govori puno o tome koliko ljudi imaju, odnosno nemaju povjerenja u politiku - poručila je Divjak prije užeg kabineta Vlade.

Dodala je kako se politikom i glasanjem može nešto promijeniti.

- Tu je prostor za promjene, da pokažemo dijelima i primjerom da se mijenjaju i osluškuju potrebe, i da imamo šansu nešto promijeniti. Tu je ono očekivanje da ova dva tjedna iskoristimo za suočavanje ideja i vizija,a ne za prepucavanje - ustvrdila je Divjak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zagorska puntarica opet 23.12.2019.

    Uvesti novcanu kaznu za neizlazak na glasanje.

  • iAvrilFan1 23.12.2019.

    ali stvarno, bilo je 11 kandidata za biranje, a opet samo 51% otislo glasati. Sramota!

  • 23.12.2019.

    Jedan meni poznat učenik gimnazije nije ovo polugodište imao 16 dana nastavu zbog štrajka. Nema je ni danas. Ni on ni njegovi kolege uopće nemaju ocjene iz nekih predmeta, kao da ih nisu ni imali. Nije tome razlog samo štrajk već iz nekih predmeta je razlog bio kašnjenje natječaja za zapošljavanje novih profesora. Na pitanje kako stoji s informatikom učenik je rekao da ove godine nema informatiku kao izborni predmet, nema je. Što je to od školstva nastalo? Zbog toga što zaostajemo za EU državama trebali biimati najveću satnicu i dodatne sate vezane uz informatiku i računarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare