To je to što me zanima!

Ribarskim brodom nasukali su se na otok kraj Trogira

Član posade S.M. brodom je upravljao bez znanja vlasnika. Sa tri člana posade 'Mir' nasukao se na otok Pijavica, za koji je sada vezan konopima
Vidi originalni članak

S prijateljem sam krenuo u vožnju brodom. Na malom otoku smo primijetili nasukanu kočaricu. Ne znam kako je tamo zapela, moguće da nešto nije bilo ispravno na brodu, rekao nam je čitatelj koji je u četvrtak fotografirao nasukanu kočaricu.
- Ribarski brod “Mir”, dužine 15 metara nasukao se sa tri člana posade oko 10 sati na otočić Pijavica u Trogirskom zaljevu. Djelatnici Lučke kapetanije Split obavili su očevid pomorske nesreće i saslušali vlasnika broda te članove posade - stoji u izvješću ministarstva mora, prometa i infrastrukture.
- Utvrdili smo da je član posade S. M. brodom upravljao neovlašteno, bez znanja vlasnika. Lučka kapetanija Split izdala je rješenje o vađenju i odsukavanju broda. Sada je privezan s konopima i čeličnom sajlom za otočić. Brod ne ugrožava sigurnost plovidbe i nema onečišćenja mora niti povrijeđenih osoba. Vlasnik broda je Alen Vantić, vlasnik obrta “Maritimo” iz Slatina s obližnjeg otoka Ćiovo - dodali su.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sikorsky 09.11.2009.

    Heba te pa vi stvarno bolje da se držite kopna,..Nasuka Marco Polo,pa ovaj,pa onaj,toliki vama Hrvatski ocean a dolazite u naš pličak sa svom svojom hrđavom flotom pokazivat granicu,.Alan Ford nije ništa prema vama .,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare