To je to što me zanima!

Ribić zajedno sa Stankovićem otkrio koliko točno zarađuje

Predsjednik Matice hrvatskih sindikalista Vilim Ribić na pitanje gledatelja o imovinskoj kartici otkrio je kako živi u sindikalnom stanu i ima plaću od 13.000 kuna
Vidi originalni članak

U svojoj emisiji 'Nedjeljom u 2' voditelj Aleksandar Stanković ugostio je predsjednika Matice hrvatskih sindikata Vilima Ribića. Stanković je nekoliko puta Ribića prozvao zbog pretjerane suradnje s vladajućima i zato jer nema nikakvih većih sindikalnih prosvjeda. Ribić se pravdao da uloga sindikata jest da pregovara s Vladom. 

- Da izađemo na prosvjede Vlada bi rekla da smo ispucali adute. Mi smo najjači prije prosvjeda, a ne za vrijeme prosvjeda - rekao je Ribić. 

Ističe kako se sindikalni vođe povremeno sastaju i s vođom oporbe Zoranom Milanovićem. Zaključio je da je ideal sindikata nordijski socijalni model u kojem je malo bogatih, ali i malo siromašnih. Jedan od gledatelja upitao je Ribića o imovinskoj kartici, a i Stankovića je upitao za njegovu plaću. Ribić je kazao kako živi u sindikalnom stanu za koji plaća stanarinu te da mu je plaća 13.000 kuna, a ima i službeni automobil. Stanković je bez ustezanja otkrio kako mjesečno zarađuje 11.400 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • user_102927 09.05.2011.

    Koja zemlja ima vise sindikate? Ameri su to davno izbacili. Sindikati rade za poslodavca, drzavu i sebe a za radnika ih nije briga. Toga vise na zapadu nema, jer i ako bi bio strajk, bila je to osobna svadja izmedju sindikata i poslodavca a na racun radnika. NO UNION !!!

  • Sol Invictus 09.05.2011.

    Mala gnjida.

  • 25sat 09.05.2011.

    NIje li u Americi nekad bilo, a možda je i sad da su sindikat i mafija jedan te isti pojam, zar nije tako i kod nas ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare