To je to što me zanima!

Riječanin platio 1,4 mil. kn da ljubavnica ne objavi fotografije

Iznuđivani muškarac morao je prodati automobil, stan i građevinsko zemljište te podignuta dva gotovinska kredita. Agonija je trajala od 2009. do prošle srijede
Vidi originalni članak

U riječki zatvor smješteni su 46-godišnja Riječanka i 45-godišnji Riječanin  pod sumnjom da su u šest godina, prijetnjama i ucjenjivanjem da će objaviti u javnosti za žrtvu kompromitirajuće fotografije, od jednog muškarca izvukli oko 180 tisuća eura (oko 1,4 milijuna kuna).

Iznuđivani muškarac morao je prodati osobni automobil, stan i građevinsko zemljište te podignuta dva gotovinska kredita. Uhićenom dvojcu u više navrata predao je ukupno 180.000 eura. Agonija je trajala od 2009. godine do prošle srijede.

Okrivljenici su prijetili da će objaviti kompromitirajuće fotografije  nakon što je  oboje "s oštećenikom stupilo u odnose koje su dijelom fotografirali". Neslužbeno se saznaje da je žrtvi iznude pritvorena žena bila ljubavnica. Na fotografijama, zbog kojih je pristajao godinama plaćati, bile su snimke seksa, piše Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • špeDi 21.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MOC JE U ZNANJU 21.11.2015.

    E vala svašta ima na ovome svetu . Šta sve ljudi neće uraditi zbog one stvari . :-))))

  • DalmatinskiGaleb 20.11.2015.

    Rekli bi ti bre srbi........sta se bre hebes kada nemozes da idrzis

Komentiraj...
Vidi sve komentare