To je to što me zanima!

Riječanka želi donirati krevet djevojčicama iz Račinovaca

Riječanka ima gotovo novi krevet s madracem, ormar i još neke stvari koje bi poklonila blizankama Ivani i Lani iz Račinovaca. Moli prijevoznike da se jave
Vidi originalni članak

Dom šesteročlane obitelj Štivinović iz Račinovaca uništen je u svibanjskim poplavama. Zbog skorog početka nastave, Darko i Marijana sa svojih su se četvero školaraca morali vratiti kući. U prizemlju, koje je bilo potpuno poplavljeno, ne mogu živjeti, a donekle su osposobili kat kuće. Nedostaje im namještaj, a ljudi koji bi im htjeli pomoći im donacije ne mogu dostaviti. Nažalost, prijevoz je preskup.

- Imam krevet za djevojčicu. S madracem. Moja kćer je svega nekoliko puta spavala u njemu. Poslala bih i ormar i još neke stvari kad bi to imao tko prevesti - rekla nam je Riječanka. Moli prijevoznike koji voze na relaciji Rijeka - Županja da joj se jave kako bi razveselila djevojčice obitelji Štivinović.

Naime, riječ je o blizankama Ivani i Lani, o kojima smo pisali i ranije. One su svoj rođendan u svibnju dočekale u nepoznatoj kući u Cerni. Dan ranije su s mamom planirale peći rođendansku tortu u svojoj kući u Račinovcima. No, protjerala ih je voda.

Kontakt Riječanke, koja bi djevojčicama donirala namještaj za sobu, je 091/795-0080.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • iljopress 28.08.2014.

    ako je već ova gospođa toliko humana onda ne bi bilo lose da i naši iz vlade pokažu istu tu humanost pa osiguraju prijevoz za taj namještaj,ionako se bez razloga vozaju, pa bi mogli usput učiniti uslugu ovoj obitelji,Zoki je ionako malo-malo u Slavoniji pa neka on to poveze vjerujem da mu neće biti teško

  • paradigma_1 27.08.2014.

    nes ti donacije

  • vana 3 27.08.2014.

    Svaka čast gospođi i nadam se da će naći ubrzo naći nekoga tko će prevesti krevet i ostale stvari djevojčicama ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare