To je to što me zanima!

Riječki SDP-ovci protiv Zokija: 'Nije dovoljno što ima karakter'

Navodno bi se primorsko-goranska baza članova Glavnog odbora SDP-a mogla usprotiviti Milanovićevoj kandidaturi za predsjednika Republike
Vidi originalni članak

Nema šanse da glasamo za Zorana Milanovića ako prijedlog bude formuliran na način da je on kandidat SDP-a. Ako će ga SDP samo podržati, kao i sve druge stranke poput GLAS-a, HSS-a i drugih, onda u redu. Ali teško da on za nas može biti kandidat SDP-a, rekao je za Novi list jedan  primorsko-goranski SDP-ovac.

NADMUDRIVANJE Za Milanovića i Europsku uniju Plenki uvijek pronađe vremena

Navodno bi se primorsko-goranska baza članova Glavnog odbora mogla usprotiviti Milanovićevoj kandidaturi za predsjednika Republike - ili ih dio neće ni doći, ili će biti protiv ili će pak tražiti da se Bernardićev prijedlog preformulira na način da SDP Milanoviću samo daje podršku, a ne da je on kandidat stranke.

Primorsko-goranski SDP-ovci tvrde kako je ovo za Bernardića ovo win-win situacija: ako Milanović pobijedi, i on je pobjednik. Ako pak izgubi, riješio ga se zauvijek, što mu opet nije loše za njega na čelu stranke, tvrdi izvor iz SDP-a. 

TOMISLAV KLAUŠKI Zoki, predsjednik s karakterom udario Plenkiju šakom po stolu

Razvoj situacije na Glavnom odboru uvelike će ovisiti i o tome hoće li sam Milanović doći na sjednicu.

- Ako Zoran dođe, onda očekujemo i da napokon čujemo s kojim programom izlazi na izbore. To što on ima karakter baš i nije dovoljno da bi dobio našu podršku. Moramo znati koje smo teze prisiljeni podržati kad nas je već Bero stavio pred svršen čin, kaže sugovornik iz primorsko-goranskog SDP-a za Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mercedes s klasa 04.07.2019.

    Rečki partijci

  • Zmar116 04.07.2019.

    Jedan dio njih je na prošlim izborima glasao za Kolindu..Pitajte Komadinu, on sigurno nešto zna o tome.....

  • Uragan_1 04.07.2019.

    Komadini je nuđena veća funkcija i u SDP-u i u vrijeme vlade SDP-a pa je odbio jer mu je tlaka imati obaveze 24 sata. Lakše je u Rijeci češati leđa kad te zasrbe. Ne pravite cirkus ! Ako vam Milanović nije pasao mogli ste to odmah reći da čovjek ne pokreće ništa po tom pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare