Obavijesti

News

Komentari 66

Za Milanovića i Europsku uniju Plenki uvijek pronađe vremena

Za Milanovića i Europsku uniju Plenki uvijek pronađe vremena

Dok Vladu trese afera Kuščevićevih pašnjak-vila, premijer o tome šuti, ali zato žustro odgovara Milanoviću...

VIDEO

Bivši premijer i predsjednički kandidat Zoran Milanović ne otkriva svoj program nego “karakter”. Vješto koristi navode pojedinih HDZ-ovaca “da je veći domoljub od Andreja Plenkovića pa mu je poručio: “Pozdrav iz Hrvatske”.

Zadnjih dana je Milanović vrlo aktivan na društvenim mrežama. Treba mu svega pola sata da odgovori premijeru Plenkoviću nakon što ga on spomene. Milanović je u kampanji pa ne čudi da time skuplja političke poene, no premijer ima puno većih problema koje treba rješavati, poput nezadovoljnih koalicijskih partnera, afere koje se vežu za ministra Kuščevića pa do unutarstranačkih sukoba.

Ipak, spremno polemizira putem društvenih mreža s nekadašnjim kolegom iz Ministarstva vanjskih poslova i svojim prethodnikom. A ovaj dvojac dosad se, osim o pitanju tko je veći Hrvat i tko više brine za narod, prepucavao i oko obiteljskog odgoja. Razilaze se i u ideološkim pitanjima, iako je Milanović svojedobno podbadao premijera kako bi zapravo trebao pripadati liberalnoj struji SDP-a. 

Zoki kaže da se mladi sele iz znatiželje, a Plenki da je u Africi puno gore

ZORAN MILANOVIĆ

Dvojica braće mojega djeda po majčinoj strani poginula su u ustašama, ali moja stara nije bila vojni lekar kao Plenkovićeva.

ANDREJ PLENKOVIĆ

Milanović se drznuo spomenuti moju majku, a to je slučaj bez presedana. Kao kršćanin mogu mu oprostiti, ali neću zaboraviti.

ZORAN MILANOVIĆ

Bilo bi dobro da, uz silnu brigu za Pučane i svoje privatne poslove, veliki dedramatizator pronađe malo vremena i za Hrvatsku.

ANDREJ PLENKOVIĆ

Nekome tko nam je uspio par dana prije nego što smo ušli u EU uništiti ugled u najvažnijoj članici bolje je da šuti nego da komentira nešto što ne zna.

ZORAN MILANOVIĆ

Ja sam tu spreman se boriti i sa Sanaderom i s njegovim nasljednicima, nismo čuvari plaže u zimskom periodu na četiri godine. Ako je netko spreman za bitku, ja sam fit.

ANDREJ PLENKOVIĆ

U zemljama Afrike sasvim je drugačija situacija. Tamo je takvo siromaštvo da bi vapili da imaju standard kao naš.

ZORAN MILANOVIĆ

Mladi odlaze zbog znatiželje, želje za uspjehom i avanturom. Problem je što se većina neće vratiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.