To je to što me zanima!

Rijeka: BMW-om sletio u podvožnjak s visine od 5 m

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač (35) je slomio lopaticu i rebra. Ne može disati pa je na aparatima. Trenutno se liječi u KBC Sušak. Pri svijesti je, a stanje mu je stabilno
Vidi originalni članak

Riječanin (35) vozio je u nedjelju u 19.10 BMW riječkih registracija Kumičićevom ulicom prema središtu Rijeke. Izašao je iz zavoja i zbog velike brzine izgubio kontrolu nad BMW-om te probio zaštitnu metalnu ogradu. Nastavio je voziti po travi, udario u veliku betonsku vazu i s njom, s visine od 5,5 metara, pao na kolnik Ulice Janka Polića Kamova na izlazu iz podvožnjaka. U Kamovljevoj, nasreću, nije bilo vozila pa nitko nije stradao osim vozača BMW-a. BMW je pao na kotače, a vozač je ostao prikliješten za volanom. Iz smrskane kabine vadili su ga vatrogasci. Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđeni vozač Tomislav Čandak iz Rijeke. Zadobio je jak udarac u glavu, no, nasreću, nema ozljede na mozgu. Slomio je više rebara i lijevu lopaticu. Dr. Ivan Kirin, koji ga je pregledao kad su ga dovezli u KBC Sušak, kaže da Tomislav ne može disti zbog jakog udarca u prsa pa je spojen na aparat za disanje. Pri svijesti je i stanje mu je stabilno, dodao je Kirin.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • god of war 05.07.2010.

    Webeto mie ukra ono što sam prvo htjeo reć kad sam vidjeo auto...tako da,vidim da si komentari baš po mom ukusu,tako da,suvišno je išta više nadodat!

  • sonijakodimi 05.07.2010.

    konj

  • marenda 05.07.2010.

    jbt, tko to slika i šalje u novine

Komentiraj...
Vidi sve komentare