To je to što me zanima!

Rijeka: Istjecanje plina je uzrok eksplozije vozila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istjecanje je stvorilo eksplozivnu smjesu koju je aktivirala električna instalacija automobila. U eksploziji je poginuo vozač auta, Ernin Simčić
Vidi originalni članak

Uzrok eksplozije automobila na izlazu iz parkirališta Delta u Rijeci u srijedu je istjecanje plina iz čelične boce koju je prevozio vozač, izvijestila je riječka policija nakon očevida. Istjecanje je stvorilo eksplozivnu smjesu koju je aktivirala električna instalacija automobila. Na mjestu nesreće policajci su uzeli tragove te ih poslali na vještačenje. U eksploziji je poginuo vozač automobila, Ernin Simčić, radnik riječke tvrtke za instalaciju rashladnih uređaja AVE-tehnika. Nitko drugi nije ozlijeđen u nesreći. Policija još nije potvrdila o kojem je plinu riječ. Nakon eksplozije dijelovi automobila su se razletjeli po parkiralištu, a oštećeno je nekoliko vozila. Materijalna šteta je oko 50.000 kuna prema prvim procjenama.
Na Kantridi u tvrtki Mescer koja proizvodi boce s plinom šestero inspektora pokušava utvrditi gdje je greška te zašto je boca s plinom eksplodirala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • slavonac 91 22.07.2010.

    mogli ste prići jos blize da uslikate svaku ranu na njemu..mislim stvarno..nema čovjek mira di god da bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare