To je to što me zanima!

Rijeka: Na ženu (80) naletio autom, na mjestu preminula

Automobil je u subotu ujutro na Liburnijskoj cesti 6 u Rijeci naletio na staricu (80), koja je na mjestu preminula. Policijski očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Automobil je u subotu ujutro na Liburnijskoj cesti 6 u Rijeci naletio na staricu (80), koja je na mjestu preminula. Policijski očevid je u tijeku, a uskoro će se znati više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MarkoGligorovski 14.04.2012.

    jutros sam proso bas tada kada je bila nesreca ja sam inace iz Siska ali sam bio na turniru u Rijeci i stvarno sta je imala tamo prelazit cestu 4 trake ljudi jure tamo ko ludi mislim da svi rijecani to jako dobro znaju!!!

  • MLADEN_5 14.04.2012.

    Dajte vise informacija , da bi se moglo prosuditi , kako se dogodilo. Nismo svi iz Rijeke, a nit ju dobro poznajemo.

  • mrnjauu 14.04.2012.

    Šta je ta gospođa (80) imala tamo prelazit cestu. Ta prometnica ima 4 trake, ali gospođi kad je izlazila iz kurijere (knjiž. autobus) očito bilo teško napravit 15-ak metara više da lijepo krene na pješački prijelaz i čeka zeleno za pješake! Ne branim ja ni vozača, ali ovo ponašanje naših penzionera je van svake normalnosti! Čudi me da nema mrtvih kod riječke place, tamo sve same kamikaze prelaze cestu iako im je u rasponu 100-ak metara pothodnik sa pokretnim stepenicama i čak 2 pješačka prijelaza sa semaforima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare