To je to što me zanima!

Rijeka: Prostitutka nakon seksa opljačkala klijente

S muškarcima se nalazila u jednom stanu. Oni bi se nakon seksa otišli otuširati, a prostitutka (21) bi tada "opelješila" njihove novčanike i pobjegla
Vidi originalni članak

Riječkoj policiji dvojica su muškaraca prijavila da ih je pokrala prostitutka. Policajci su priveli Riječanku (21) i ispitali ju. Ona je u prvoj polovici ove godine s klijentima dogovorila erotsku masažu. S muškarcima se nalazila u jednom stanu. Muškarci bi se nakon seksa s njom otišli otuširati, a ona bi tada "opelješila" njihove novčanike i pobjegla. Ukupno im je ukrala nekoliko desetaka tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija. Prostitutka je preko oglasa nudila usluge koje su koštale 500 do 800 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Robert Peševski 04.07.2019.

    Vidim stalno nepravedne komentare na račun muškaraca koji bivaju opljačkani, društvo je izgleda dosta nepravedno prema pravdi. Ovo se dogodilo davno ali je aktualno, dešava se dan danas. Nije mi jasno zašto su ljudi toliko nepravedni, kad se iz ovog slučaja kao i mnogih sličnih jasno vidi koga treba kazniti više u ovom slučaju. Prostitucija je prekršaj a pljačka novaca je kazneno djelo.

  • bina10 07.10.2009.

    real! to je donekle točno ali i u marketu obićno ideš po jednu stvar a kući ideš sa više nego si planirao neka budu sretni da nisu pokupili još nešto onako usput .

  • real 07.10.2009.

    ovdje nije bitna djelatnost, sve ovo bi mogli raditi i u ordinacijama za fizicku rehabilitaciju, u garderobama sportskih sala i slicno.. druga je stvar zasto su ti bedaci nosili visak love ako se znala ugovorena cjena... cak i u marketu najbolje je nositi onoliko novaca koliko mislish potroshiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare