To je to što me zanima!

Rijeka: Razotkrili i priveli skupinu krijumčara oružja

Načelnik primorsko-goranske policije kaže kako ova uhićenja nisu izravno u vezi s ubojstvom Pukanića, ali da povezanost ne može isključiti
Vidi originalni članak

Petero ljudi, starosti do 28 do 58 godina, dobili su kaznene prijave zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih sredstava. Trojicu od njih u utorak su priveli u istražni centar Županijskog suda u Rijeci. Vitomir Bijelić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU primorsko-goranske kaže kako ovaj slučaj nije u izravnoj vezi s likvidacijom Ive Pukanića i Nike Franjiće, ali da određenu povezanost za sad ne mogu isključiti, jer svaka informacija im može biti korisna u istrazi. U koordinaciji s državnim odvjetništvima u ponedjeljak su pretražili stanove 11-oro ljudi s područja Rijeke, Vrbovskog i Ogulina. Pronašli su veću količina minsko-eksplozivnih sredstava, dva ručna raketna bacača, nekoliko pištolja, poluatomatskih i automatskih pušaka te 4000 komada streljiva. Oružje je vojnog porijekla, ali su neki komadi prerađeni od plinskog pištolja u malokalibarski, ugradnjom optike u snajpersko ili su im ugrađivali prigušivače. Prijavljeni ne radi niti u policiji niti u vojsci, a mogu dobiti do pet godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • piziona 28.10.2008.

    koja ludnica...ne znas ko pije ko placa :)

  • user_21090 28.10.2008.

    Bravo za policiju i sve koji su pomogli ovu akciju. vidakeep slažem se sa tvojim mišljenjem,puno potencijalnih ubojica šeta slobodno.

  • vidakeep 28.10.2008.

    pa da to vrijedi kazne do 5 godina zatvora jel da?! a onaj koradeov ludi sin hoda po selu i svima prijeti i njemu ništa..čini mi se da je puno veća opasnost od onog tamo iz Zagorja nego ovog oružja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare