To je to što me zanima!

Rijeka: Vojnik (39) spolno zlostavljao maloljetnu kćer

Muškarca (39), navodno vojnika, pritvorili su na mjesec dana. Djevojčicu je zlostavljao od njene šeste godine u mjestu oko Gorskog kotara
Vidi originalni članak

Policajci PU primorsko-goranske u suradnji s Odjelom kriminalističke vojne policije proveli su obradu nad hrvatskim državljaninom (39) poradi sumnje da je seksualno zlostavljao svoju malodobnu kćer.
Kriminalističkom obradom utvrđena je osnovana sumnja da je nad djevojčicom više puta bludničio u zadnjih deset godina.
Po dovršetku kriminalističke obrade uz kaznenu prijavu doveden je u  Istražni centar Županijskog suda u Rijeci. Određen mu je pritvor u trajanju od mjesec dana.
Navodno je riječ o djelatniku Hrvatske vojske, no zbog zaštite malodobne žrtve, detalji nisu priopćeni. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je zlostavljao kćer u jednom mjestu u Gorskom Kotaru, a u poslijednje vrijeme i u Rijeci. Započelo je kada je djevojčica imala svega šest godina.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • enya 24.04.2009.

    ma takvu prokletu gamad treba ODMAH smaknuti i gotovo bez pogovora !!!!!!!!!!!

  • lost_soul 24.04.2009.

    trebalo bi ga zavezat na stol, zastopat mu usta da nemoze vristit, i onda mu komadic po komadic sjeckat tupim nozem onu stvar i napravit od njega ojnuha. jer s takvim perverznim se samo tako nesto moze uradit. i sa svakim drugim perverznjacima koji secu se ulicama diljem svijeta. takvo nesto nesmije se setati ulicama. takvo nesto treba pritvorit s nekim vecim manijakom pa da mu pokaze sta je zlostavljanje.

  • malenozlo 24.04.2009.

    Neki ljudi ne bi trebali imati djecu...a ovaj ne bi trebao ni disati. Ali ne mogu vjerovati da je on to 10 god. radio a da majka to nije znala....odvratno. Jadno dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare