To je to što me zanima!

Riješili misterij? Nakon cure, našli i mrtvo tijelo na imanju

SAD: Kala Brown (30) i njezin dečko Charles Carver (32) su nestali u kolovozu. Kalu su našli vezanu na imanju njezinog šefa Todda Kohlheppa (45). Sad su našli i mrtvo tijelo
Vidi originalni članak

Policija je na imanju na kojem su našli ženu vezanu lancima pronašla i mrtvo tijelo. Kala Brown (30) nestala je u kolovozu, a američki policajci pronašli su je u četvrtak, vezanu lancima i zaključanu u metalnom kontejneru. Otkrili su je nakon što su čuli lupanje iz unutrašnjosti kontejnera na imanju njezinog šefa u Woodruffu, u Južnoj Karolini.

Kala je u kolovozu nestala s dečkom Charlesom Carverom (32). Policija je njegov automobil također pronašla na imanju Todda Kohlheppa (45), registriranog seksualnog prijestupnika kojeg su uhitili. Sada je policija na istom imanju pronašla i tijelo.

Kala je rekla policiji kako je vidjela da je Kohlhepp upucao Carvera. Kohlhepp će pred sud u siječnju. On je već bio osuđen 1987. jer je silovao curicu (14) i prijetio joj da će ubiti njezinu obitelj ako ikome kaže što je napravio, piše ABCNews. 

Kalu su odvezli u bolnicu. Djevojka je traumatizirana, ali osjeća se dobro. Policiji je navodno otkrila kako je najmanje četiri tijela spaljeno na imanju.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Štefek_20 05.11.2016.

    Ovaj slučaj kao iz mnogih horor filmova.

  • Masiv 05.11.2016.

    Kad se radi o stranim manijacima onda objavite puno ime i prezime, a kad se radi o našim onda samo inicijali i naravno bez slike što je meni potpuno neshatljivo.

  • Modrulj Dragomir 05.11.2016.

    potrebno je javno objaviti spisak da se zna tko su a ne ih štititi iz neznam kojih razloga.nismo mi Amerika i bolje da ne želimo biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare