To je to što me zanima!

Riješili tajnu ubojstva? Vjeruju da su našli truplo K. Kontreca

Krunoslav Kontrec (38) je nestao u srpnju 2010. godine. Istražujući njegov nestanak policija je utvrdila da ga je netko ubio. Za ubojstvo sumnjiče Krešimira Marodija
Vidi originalni članak

Orući u u srijedu zapuštenu njivu u Donjem Hrašćanu u Međimurju plug Andrije Barića (75) zapeo je za nešto tvrdo. Nakon što je došao kući ispričao je to supruzi i susjedu Antunu Novaku. Napomenuo je kako je na plugu našao komade odjeće.

Susjedu je bilo sumnjivo. S Andrijinom suprugom u četvrtak je otišao do livade.

- Pregledavali smo livadu, a onda sam našao ljudsku ruku, ostatke trenirke i bijele tenisice. Pozvali smo policiju - rekao je Novak.

Forenzičari su detaljno pregledali njivu. Pronašli su ostatke ljudskog tijela i odjeće. Sve su poslali na vještačenje u Zagreb.

Mjestom se odmah proširila vijest kako je to truplo Krunoslava Kontreca (38), koji je nestao u srpnju 2010. godine. Policija je istražujući njegov nestanak utvrdila da ga je netko ubio. Na mostu gdje je posljednji put viđen, pronašli su ostatke Kontrecove krvi i metke za koje su utvrdili da su ispaljeni iz puške Krešimira Marodija (38).

Zahvaljujući tim dokazima Marodiju se sudi za ubojstvo. Zbog svog psihofizičkog stanja suđenje je nekoliko puta prekidano, a njega su smjestili u zatvorsku bolnicu u zagrebačkoj Svetošimunskoj.

Proglašen je neubrojivim, ali do danas nije priznao što je napravio s truplom. Policija je nekoliko puta pretraživala sumnjive lokacije, ali ništa nisu pronašli. U noći Kontrecova nestanka Marodi se, kako pričaju sumještani, iz svog dvorišta odvezao na traktoru s prikolicom. Navodno je išao prema mjestu gdje su u četvrtak iskopali ostatke ljudskog tijela. Kontrecova majka, zbog teškog psihičkoga stanja, nije mogla ići na prepoznavanje.


Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nizozemac 15.10.2011.

    Valjda se Inspektorima ili policajcima zastiti lice a ne samo kriminalcima...

  • PapaŠtrumpf 15.10.2011.

    CSI Njiva. Inspektor Zemljoradnik je rješio slučaj. Običan traktor je i ovaj put potukao lasere, termokamere, policijske pse, satelitske navigacije i ostala čuda tehnike.

  • UGOTA 15.10.2011.

    A da je Andrija imao drljaču a ne plug ko?.... zna zna LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare