To je to što me zanima!

Riješio i taj problem: Ostojić u bolnici primio Veljka Kajtazija

S Veljkom Kajtazijem razriješio je pogrešne interpretacije njegovih nedavnih izjava. U Čakovcu je izjavio da je pola imovinskih delikata u Međimurju vezano za Rome
Vidi originalni članak

Ministar Ranko Ostojić u petak rano ujutro je u bolnici primio zastupnika romske nacionalne manjine, Veljka Kajtazija. U potpunosti su razriješili pogrešne interpretacije nedavnih Ostojićevih izjava u Čakovcu, gdje je izjavio kako je pola imovinskih delikata u Međimurju vezano uz Rome. 

Ministar je naglasio kako želi pomoći u usklađenju suživota romske zajednice i drugih građana Međimurske županije, te da u romskoj zajednici ima dobre partnere i naglasio da je novinski naslov koji se nedavno pojavio, tendenciozno izvučen iz konteksta.

Uz sve to, Ostojić i Kajtazi su popričali i o strategiji i prevenciji smanjenja kriminaliteta, što je bio i cilj posjeta toj županiji. Dotakli su se i integracije romske manjine i njene potpune uključenosti u zajednicu. 

Saborski zastupnik Veljko Kajtazi izrazio je g. Ostojiću zahvalu što ga je primio i pored toga što je bolestan, te mu izrazio pozdrave romske zajednice i poželio brzi oporavak.

Inače, ministar Ostojić u četvrtak je hitno operiran u KBC-u Rebro gdje mu je odstranjen  apsces u području glutealne regije, odnosno na stražnjici mu se zagnojila i urasla dlaka što je riješeno operacijom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • casio 05.04.2012.

    Strpite se braćo Romi još malo. Začas će mladi krompir,pa mladi luk itd. Samo natrgajte slobodno. Koliko treba,nek bude i za prodaju. Vrijedni Međimurci će proizvesti za vas najprije,a njima šta ostane. Nije bitno. Bitno da vi to SMIJETE .

  • kiko1 31.03.2012.

    Baš su zločesti ovi novinari koji uvijek krivo interpretiraju političare! Meni to liči na: "u.ro se ministar pred AI, EU, Kajtazijem a i pred svojom vlastitom izjavom! Jadno!

  • mik 31.03.2012.

    Urasla mu dlaka na guzici od sjedenja , nerada i prićanja budalaština !

Komentiraj...
Vidi sve komentare