To je to što me zanima!

"Riješit ćemo se samovoljnih pojedinaca iz oružanih snaga"

Ministar obrane je u četvrtak obišao vojnu luku i vojarnu na Malom Lošinju. Priznaju da se za njihovu obnovu novac trošio nenamjenski te nisu imali sve dozvole
Vidi originalni članak

Nema više samovoljnih pojedinaca, u oružanim snagama ćemo se takvih riješiti, a nekih smo se već riješiti, za neke ćemo tražiti kaznenu odgovornost, komentirao je u četvrtak ministar obrane Ante Kotromanović sporne načine obnove vojne luke Kovčanje na Malom Lošinju. 

Ministar je u četvrtak na Malom Lošinju bio na strateškom pregledu obrane, vojnoj vježbi bojne za specijalno djelovanje ali i prvom otvaranju za javnost vojne luke i vojarne Kovčanje. Kovčanje je naime bilo na meti kritika zbog obnove za koju su se nenamjenski trošili novci građana, a na kraju vojska nije imala sve potrebne dozvole. 

- Pogledajte sami nema tu nikakvog luksuza kako se pisalo. Nama je Kovčanje potrebno. Istina nije se možda trebalo obnavljati na način na koji se radilo i istina je da nismo imali sve potrebne dozvole, no sada je to prekinuto - rekao je general Slavko Barić vodeći novinare u obilazak. 

Rekao je i kako su sada dobili lokacijsku dozvolu te se nadaju da će uskoro dobiti i građevinsku i moći dovršiti obnovu. Dosad je na obnovu luke i vojarne potrošeno oko 20 milijuna kuna, a za dovršenje je potrebno još deset do 15 milijuna kuna.    

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kristov 16.03.2012.

    Otišao brigadir, brzosvršeni politolog, uskoro magistar političkih znanosti (treba to srediti dok su jugofilski i jugonostalgičarski profesori tamo), provjeriti stanje apartmana i ostalih ugođaja, kako bi mogao pripremiti ljetovanje za sebe i svoju svitu. Vidim ovdje neki se pozivaju na obećanja, a moja poruka je po onoj staroj "obećanje ludom radovanje". Ovdje bi se još moglo govoriti i o drugoj "u laži su kratke noge" Živi bili pa vidjeli kako bude.

  • feba 16.03.2012.

    Pa gdje se to sve nije kralo?Svaki dan nova afera.Narode,Švicarska nam ne bi bila ravna da se ovu državu vodilo na pošteniji način.

  • rodman65 16.03.2012.

    jiu.....bi on ali ovisi koliko ce mu bagra dopustiti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare