To je to što me zanima!

Rim pod vodom nakon snažne oluje, turisti masovno odlaze

Palo 60 litara kiše: Oluja je iza sebe ostavila veliku štetu, cesta prema stadionu Tiburtina cijela je pod vodom. Diljem Rima djelomično su zatvorene prometnice
Vidi originalni članak

Šire područje Rima danas je zahvatilo jako grmljavinsko nevrijeme. U samo 40 minuta palo je 60 litara kiše po četvornom metru, javlja Crometeo.

Jaka oluja iza sebe je ostavila veliku štetu, cesta prema stadionu Tiburtina cijela je pod vodom, zbog čega je promet prekinut. Diljem Rima djelomično su zatvorene prometnice, a podrumi brojnih stambenih i poslovnih zgrada su poplavljeni.

Sjeverozapadno od Rima, naselje Boccea pogodila je snažna pijavica, a spašavanje unesrećenih otežavale su poplave. Voda je okružila kuće u Magliani zbog čega je nekoliko ljudi ostalo zarobljeno.

Zbog lošeg vremena u čitavoj regiji traje masovni odlazak turista kojima nevrijeme otežava i odlazak. Naime, mnogi letovi kasne ili su otkazani.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MAX 2010 28.08.2013.

    Ubrzanim tempom izazvane promjene u prirodi daju brze i jake rezultate.Uz tisuće procesa na koje se ne može utjecati po modelima i statistikama i očekivanjima "dodali" smo taman toliko da se ovo dešava suprotno "pravilima" i očekivanjima (prognozama)

  • Sarmagedon 28.08.2013.

    Klima se promijenila i Europu pogađaju nevremena koja smo do sada gledali samo na TV sa nekih drugih kontinenata. Vrlo zabrinjavajući su ovi lagani potresi kraj Zagreba.

  • fw8 27.08.2013.

    Ludi ljudi, ludo i vrijeme. Cijelo ljeto suše, sad potopi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare